Vezi mesajul emotionant trimis de Teo Trandafir celor care au sustinut-o!

Teo Trandafir le-a multumit, printr-o scrisoare deschisa, romanilor pentru caldura pe care i-au transmis-o in perioada cat a fost internata la Viena.

 

"Va scriu pentru ca vreau sa va multumesc tuturor pentru caldura pe care mi-ati transmis-o in toata perioada in care am stat la Viena si sa va doresc sarbatori fericite. Sunt tare bucuroasa ca am revenit acasa si ca voi putea petrece sarbatorile de Paste langa Maia mea, langa prieteni si rude. Tuturor celor care sarbatoresc Învierea Domnului, le doresc sa aiba parte, in aceasta perioada, de multa tihna, liniste si belsug. Traim intr-o tara, nu foarte bogata azi, dar foarte frumoasa. Cred eu ca aceste locuri minunate merita, macar de sarbatorile pascale, sa fie populate de oameni solidari unii cu altii, de oameni care incearca, fiecare, sa aduca o bucurie celui de langa el", spune Teo intr-o scrisoare deschisa.

 

Fosta vedeta Tv sustine ca in prezent urmeaza un program de recuperare. "Am ales din nou aceasta cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toti cei care mi-au fost atat de aproape, pentru ca nu ma simt inca suficient de in putere sa pot dialoga mai mult acum. De aceea, ii rog sa ma scuze si le promit ca, imediat ce programul de recuperare pe care il voi urma imi va permite, vom avea timp sa povestim", a mai spus Teo Trndafir, care a sosit miercuri in tara, dupa ce din ianuarie a fost internata la Clinica AKH din Viena pentru tratarea unei pancreatite.

Comentarii Facebook