Joi 19 Mai

Veste proastă pentru Becali. Nu poate ieși din închisoare pentru a se operaTribunalul Constanța a respins solicitarea lui Gigi Becali de a întrerupe pedeapsa pe motive medicale, acesta fiind nevoit să rămână în continuarea la penitenciarul Poarta Albă.

Becali s-a prezentat în instanță, la fel ca și la termenul trecut, cu guler cervical, spunând că nu mai poate suporta durerile, iar că medicamentele nu-și mai fac efectul.

"Nu mai pot suporta durerea. Mi-am distrus stomacul cu medicamentele pe care le-am luat, dar acesta nu-mi îmbunătăţesc situaţia. Mama mea este într-o situaţie specială, tot aude că Becali paralizează şi poate să moară din asta", a spus Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

Magistrații au amânat judecarea cauzei, stabilind un nou termen, în 19 februarie, din cauza faptului că nu a fost finalizată expertiza medico-legală cerută de instanţă în 11 ianuarie.

Becali susține însă că medicii de la Serviciuld e Medicină Legală nu sunt capabili să facă un diagnostic exact.

"Comisia respectivă nu știe despre ce este vorba", a spus patronul stelist în fața instanței.

Becali a formulat în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din închisoare pe motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană, care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării.

Comentarii Facebook