Sambata 10 Decembrie

Vacanţă prelungită de 1 Mai şi Paşte? Bugetarii ar putea să mai aibă 2 zile libere

 

Asociațiile din turism cer ca zilele de 2 și 3 mai să fie libere pentru ca bugetarii să aibă o vacanță mai lungă, între 1 și 6 mai.

 

Primarul Radu Mazăre a declarat și el că a vorbit cu vicepremierului Liviu Dragnea despre acest subiect. ”Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am spus să-i transmită domnului Ponta că ar fi nimerit să fie legat 1 Mai cu Paştele. Toată lumea care este implicată în turism aşteaptă această decizie. O să mai dau un telefon să văd dacă s-au hotărât astăzi că urmau să discute, sper”, a spus Radu Mazăre la finalul şedinţei Consiliului Local, scrie Mediafax.

 

Reprezenaţii Asociaţiei Litoral - Delta Dunării i-au cerut săptămâna trecută premierului Victor Ponta ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere.

 

Aşa cum spune tradiţia, Litoralul Românesc este destinaţia vedetă pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai, care, printr-o conjunctură fericită, se va sărbători în aceeaşi săptămână cu sărbătorile pascale. ANAT şi Asociaţia Litoral - Delta Dunării au solicitat Guvernului Romaniei şi premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului, şi 3 mai să fie acordate ca şi zile naţionale libere, cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulaţia turistică spre staţiunile turistice din România şi către litoralul românesc, ceea ce ne va permite să dăm un start excelent sezonului 2013”, a transmis preşedinte Asociaţiei Litoral, Corina Martin.

 

Prețurile pe litoral de 1 mai vor porni de la 60 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 3 stele, de la 100 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 4 stele şi de la 229 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 5 stele.

Comentarii Facebook