Urmașii lui Florin Cioabă renegați de comunitatea romă drept regi


Împăratul romilor, Iulian Rădulescu, a declarat că frații Dorin și Daniel Cioabă, urmașii regretatului Florin Cioabă, au fost excluși din comunitatea romilor, iar 63 de ONG-uri și formațiuni politice ale etniei rome nu îi recunosc ca și ”regi ai romilor”.

"Sunt 63 de ONG-uri şi formaţiuni politice ale romilor, constituite după Revoluţia din decembrie 1989, sunt organizaţii din Sibiu, Cluj, Bucureşti, Mehedinţi, Olt, Constanţa, Argeş şi din toată ţara care nu îi recunosc pe cei doi regi ai romilor de la Sibiu, fraţii Cioabă. Noi am luat această decizie, iar hotărârea va fi publicată în curând, luni sau marţi, încă sunt discuţii şi se strâng semnături. Semnăturile au fost puse pe document în timpul care a trecut de la moartea lui Florin Cioabă până acum. Cei doi regi Cioabă au fost excluşi din organizaţiile romilor, din comunitate", a declarat Iulian Rădulescu.

Decizia este susținută și de către autointitulatul rege internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu de la Costeşti-Argeş.

Iulian Rădulescu se află, duminică, în localitatea argeşeană Albeşti, la o întâlnire a romilor.

FOTO: Mediafax

Comentarii Facebook