Unui chinez ii "explodeaza" barba - Imagini socante


Dupa femeia careia i-au crescut coarne, un nou caz medical din China socheaza lumea. Un barbat in varsta de 47 de ani are o barbie de dimensiuni impresionante, care parca sta sa explodeze.

Chang Du, are 47 de ani, si l-a inceput a avut o simpla umflatura in zona barbiei, pe care a vrut sa o trateze cu plante. El traieste in provincia Henan si pentru ca este sarac lipit pamantului nu poate apela la un medic.

Barbatul sustine ca s-a frecat cu medicamentul din plante pe barbie, dar si-a facut mai mult rau. El povesteste ca de cinci ani nu a mai iesit din casa pentru ca e constient de aspectul sau si nu vrea sa fie aratat cu degetul pe strada.

Medicii de la spitalul din orasul Luayong sustin ca barbarul are nevoie de o operatie complexa pentru inlocuirea maxilarului, care ar costa peste 5.300 de euro. Pentru el a devenit un calvar sa mestece mancarea sau sa bea apa, dar nu dispunde bani pentru a plati operatia.

Aceasta este cel de-al doilea caz medical din China, care a socat opinia publica internationala. In urma cu cateva saptamani, in presa a aparut cazul unei femei de 101 ani care s-a trezit cu un corn in frunte, iar acum sta sa ii creasca si al doilea.

 

Citeste si...

Femeia-Drac nu e doar o vorba aruncata in vant. Ea traieste in China si are 101 ani

 

Foto: Bild

Comentarii Facebook