Un YouTuber celebru riscă să fie arestat după ce a batjocorit un cerșetor român


Un YouTuber cunoscut din Spania este anchetat acum de autorități, după ce a batjocorit un cerșetor pentru a realiza o farsă.

ReSet, pe numele său real Kanghua Ren, este cercetat acum de autoritățile spaniole după ce i-a dat unui cerșetor român să mănânce biscuiți umpluți cu pastă de dinți, doar pentru a face o farsă.

YouTuberul s-a filmat în timp ce a răzuit crema de pe mai mulți biscuiți Oreo, inlocuind-o cu pastă de dinți. Apoi, acesta a mers pe stradă, a căutat un om al străzii, căruia i-a oferit o bancnotă de 20 de euro și un pachet cu cinci biscuiti umpluti cu pastă de dinți.

Priviți partea pozitivă: o să îl ajute să își curețe dinții. Nu cred că și-a curățat dinții de când a ajuns sărac”, a spus Ren într-un segment al clipului, conform publicației El Pais.

Autoritățile s-au autosesizat, după ce clipul a ajuns în atenția lor, identificându-l pe bărbatul batjocorit de tânăr ca fiind Gheorghe L., în vârstă de 52 de ani. Omul le-a povestit agenților de poliție că a început să se simtă rău după ce a mâncat biscuiții și că a vomitat după câteva minute.

Conform Poliției, Kanghua Ren s-ar fi întors să îi ofere cerșetorului câteva sute de euro pentru a nu vorbi despre incident.

ReSet a fost reșinut, apoi eliberat pe cauțiune, pentru suma de 2.000 de euro. Conform anchetatorilor, acesta ar fi obținut 2180 euro din clipul postat pe YouTube.


Comentarii Facebook