Un senator roman vrea sa interzica injuraturile pe internet

Senatorul PSD Olguta Vasilescu vrea sa initieze un proiect de lege prin care sa fie monitorizate si cenzurate comentariile cititorilor pe site-urile de stiri.

 

Parlamentarul a declarat pentru realitatea.net ca trebuie infiintata o structura care sa monitorizeze internetul si care sa impuna moderarea injuraturilor si obscenitatilor care apar pe site-urile de stiri.

 

"Experienta mea e una a tuturor femeilor din politica. Am primit amenintari la adresa copilului meu si nu sunt singura. Tin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsa sa aflu ca pe site-ul celei mai importante agentii de stiri sunt obscenitati?, a declarat Olguta Vasilescu. Ea sustine ca ideea i-a venit in urma discutiilor avute cu mai multi jurnalisti si ca si ziaristii i-au cerut sa initieze aceasta lege.

 

?Nu vrem sa cenzuram pe nimeni. Cei care intra pe forumuri si comenteaza civilizat nu au de ce sa se teama. Dar detinatorii de site-uri vor fi obligati sub amenintarea unor sanctiuni foarte drastice sa modereze mizeriile", a mai declarat Vasilescu pentru realitatea.net.

Comentarii Facebook