Sambata 26 Octombrie

Un senator roman vrea sa interzica injuraturile pe internet

Senatorul PSD Olguta Vasilescu vrea sa initieze un proiect de lege prin care sa fie monitorizate si cenzurate comentariile cititorilor pe site-urile de stiri.

 

Parlamentarul a declarat pentru realitatea.net ca trebuie infiintata o structura care sa monitorizeze internetul si care sa impuna moderarea injuraturilor si obscenitatilor care apar pe site-urile de stiri.

 

"Experienta mea e una a tuturor femeilor din politica. Am primit amenintari la adresa copilului meu si nu sunt singura. Tin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsa sa aflu ca pe site-ul celei mai importante agentii de stiri sunt obscenitati?, a declarat Olguta Vasilescu. Ea sustine ca ideea i-a venit in urma discutiilor avute cu mai multi jurnalisti si ca si ziaristii i-au cerut sa initieze aceasta lege.

 

?Nu vrem sa cenzuram pe nimeni. Cei care intra pe forumuri si comenteaza civilizat nu au de ce sa se teama. Dar detinatorii de site-uri vor fi obligati sub amenintarea unor sanctiuni foarte drastice sa modereze mizeriile", a mai declarat Vasilescu pentru realitatea.net.

Comentarii Facebook