Un procuror beat din Iași a adormit în timp ce făcea audieri - VIDEO

 

Inspecția Judiciară a dat de un caz incredibil la Iași, cel al procurorului Alexandru Pavel care mirosea a alcool și a adormit în timpul audierilor dintr-un dosar. 

 

Procurorul a venit beat la munca si a adormit cu capul pe birou, după ce a început audierile. O femeie a depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatorie, care a ajuns spre rezolvare la Alexandru Pavel, scrie bzi.ro

 

Când a fost chemată pentru lămuriri suplimentare, Alexandru Pavel a adormit cu capul pe masă. Inspectia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a făcut o anchetă și a stabilit că procuroul este vinovat, cazul fiind trimis la Sectia pentru Procurori in Materie Disciplinara din cadrul CSM. 

 

Procurorul Alexandru Pavel a intrat in magistratura inainte de anul 2000. ”Nu mi-a zis nimic. Pur si simplu a pus capul pe masa si a adormit. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat. In prima faza, m-am speriat foarte rau si n-am stiut cum sa reactionez”, a declarat femeia care a fost martor la tot incidentul. Ea a ieșit in birou și a cerut ajutor, iar câțiva colegi au intrat speriați în birou. Au tras de el destul de mult ca sa-l trezeasca. Mirosea a alcool. Nu i-a pus nimeni etilotestul pentru a vedea ce alcoolemie avea in aerul expirat, dar toti cei prezenti acolo au concluzionat ca era mort de beat.

Comentarii Facebook