Sambata 24 Septembrie

Un prezentator TV din România, dat în judecată de islamiști. Ce a spus despre CoranRealizatorul TV Radu Banciu a intrat în vizorul Centrului Cultural a Islamiștilor, după ce a acesta le-a jignit religia.

Preşedintele Centrului Cultural Islamic „Islamul Azi“, Abu al Ola Nagi al Ghithy, a anunţat la România TV că intenţionează să dea în judecată un prezentator care a adus jigniri Coranului, fără a dori să-l numească, scrie ziarul Adevărul.

Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV, citat de nasul.tv.

Președintele Centrului Cultural Islamic nu a precizat numele prezentatorului, însă Radu banciu a vorbit în termeni foarte duri despre religia islamică în urma atacului terorist de la ”Charlie Hebdo”.

Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam, indiferent dacă este dulce sau sacru, acest rahat îi obsedează în viață. Tot comportamentul acestor oameni vine din Islam. Nu se pot comporta ca nişte europeni, pentru că au o altă religie. Indiferent că sunt doctori eminenţi, scriitori de premiul Nobel sau simpli terorişti, ei cu toţii îşi trag seva din această îndobitocire a religiei pe care o au. Pentru că ea nu poate decât să fie manipulată de oameni, de-a lungul timpului“, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV.

Comentarii Facebook