Un musulman legat la ochi în centrul Parisului le-a cerut oamenilor să îl îmbrățișeze - VIDEO

 

Un musulman legat la ochi i-a rugat pe trecători să îl îmbrățișeze, la o acțiune de comemorare a victimelor atacului terorist de la Paris.  

 

În înregistrarea video făcută de parizieni apare un bărbat legat la ochi stând în picioare lângă un mesaj scris pe o pancartă: ”Sunt musulman, dar se spune despre mine că sunt terorist. Am încredere în voi. Voi aveţi încredere în mine? Dacă da, îmbrăţişaţi-mă!”.

 

Zeci de oameni l-au îmbrățișat în Piaţa Republicii din Paris, unde oamenii aduceau un omagiu victimelor atentatului de vineri seara.

 

Aş dori să mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru că mi-a oferit o îmbrăţişare. Am făcut acest lucru pentru a transmite un mesaj tuturor”, a spus bărbatul.

 

Sunt musulman, dar asta nu mă face terorist. Nu am ucis niciodată pe nimeni. Pot chiar să vă spun că vinerea trecută a fost ziua mea de naştere, dar nu am ieşit afară. Îmi pare foarte rău pentru toate familiile victimelor. Vreau să vă spun că «musulman» nu înseamnă neapărat «terorist»”, a explicat acesta.

 

Un terorist este terorist, cineva care vrea să ucidă o fiinţă umană pentru nimic. Un musulman nu ar face nicodată asta. Religia noastră ne-o interzice”, a mai spus el

Comentarii Facebook