Un chinez este barbatul cu cei mai mari sani din lume - FOTO


Un chinez, in varsta de 53 de ani, are un bust generos ce poate face invidioasa orice femeie. Barbatul traieste o adevarata drama si a cerut ajutorul medicilor.

Guo Feng a inceput sa aiba probleme de acum 10 ani, cand au inceput sa ii creasca sanii. "Acum 10 ani pieptul a inceput sa-mi creasca. Initial nu mi-am facut probleme pentru ca incepusem sa ma ingras peste tot. Au inceput insa sa creasca si au ajuns la ca o femeie. Mi-am cheltuit toti banii pe care ii aveam pe la medici, dar nici unul nu a gasit o solutie. Am ajuns sa cred ca intentionat nu fac nimic pentru ca sunt un caz medical interesant", a declara barbatul.

Gua Feng a ajuns bataia de joc a vecinilor care il striga in fel si chip. Din acest motiv, poarta haine groase prin care sa nu i se vada "formele".

Medicii care l-au consultat spun ca asa ceva nu au vazut niciodata. "Este barbat in toate privintele cu exceptia sanilor enormi. El este un fermier si pieptul foarte dezvoltat il impiedica la munca de la camp. Ne-am gandit ca poate a consumat accidental ceva pesticide, dar nu am gasit nimic ciudat in sange. Nu este vorba nici de o tumoare cancerigena, asa ca numai grasime poate sa fie. Oricum este barbatul cu cei mai mari sani din lume", a declarat medicul Zhang Lilan, de la spitalul din Beijing.

Gua Feng nu mai are insa rabdare si spune ca daca nimeni nu il ajuta isi va taia singur sanii. Medicii l-au informat, insa, ca nu pot face nimic pana cand nu identifica sursa problemei.

Comentarii Facebook