Ucigașul studentei japoneze, condamnat la închisoare pe VIAŢĂ

 

Nicolae Vlad, românul care a ucis o studentă japoneză în pădurea Băneasa, a fost condamnat la ani de închisoare cu pe viaţă.

 

Astfel, în seara zilei de 15 august 2012, în jurul orei 2030, în incinta Aeroportului internaţional ”Henri Coandă”, studenta japoneză care venea de la Tokio şi intenţiona să ajungă la Craiova, a fost abordată de Nicolae Vlad, care a convins-o să urce într-un taxi parcat în afara aeroportului, în apropiere de DN1, pentru a o duce la gară. 

 

Nicolae Vlad a tras-o cu forţa pe victimă în pădurea din localitatea Otopeni, a violat-o și a ucis-o prin ștrangulare, iar apoi a acoperit cadavrul cu vegetaţie. Nicolae Vlad și-a și jefuit victima, furând un telefon mobil, o cameră foto, un laptop, precum şi banii pe care studenta îi avea.

 

Nicolae Vlad are un lung șir de infracțiuni la activ: omor calificat şi deosebit de grav (3 fapte), tâlhărie (5 fapte), viol (7 fapte), violare de domiciliu (6 fapte), lipsire de libertate în mod ilegal (2 fapte), ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Comentarii Facebook