Turistă bătută și violată de un grup de bărbați. Cum s-a răzbunat

 

O britanică a fost violată de trei bărbați și a luptat din răsputeri pentru a-i vedea apoi pedepsiți. 

 

Vasilisa Komarova, 37 de ani, era într-un tur cu motocicleta ei, o Honda Tornado 250, din Chile până în Alaska. A mers aproape 10.000 de kilometri, trecând prin Patagonia și Argentia, înainte să intre în Bolivia, potrivit The Sun.

 

La sugestia unei familii locale, ea și-a așezat cortul într-o lagună în Rurrenabaque. Peste noapte însă, Vasilisa a fost atacată.

 

Ceea ce a urmat este îngrozitor, femeia fiind violată și bătută. Agresorii au fost prinși rapid: Jose Gongora, 26 de ani, Yery Yumacale, 24 de ani și Fabio Bazan, 30 de ani.

 

Autoritățile i-au spus că mai bine să plece acasă, pentru că agresorii nu vor fi pedepsiți, dar britanica s-a încăpățânat. Ea a stat un an în Bolivia, s-a angajat ca antrenor personal și a avut grijă ca cei trei să fie condamnați. 

 

Ea a cerut ajutorul Ambasadei, iar apoi autoritățile locale au început să își facă treaba. 

 

Cei trei bărbați care au negat faptele au ajuns să fie condamnați într-un proces care a durat două zile. Gongora a primit 25 de ani de închisoare, Yumacale a fost închis pentru 10 ani și Bazan, cel care a participat la viol, a primit 7 ani și jumătate de închisoare.

Comentarii Facebook