Trucuri pentru a arăta mai slabă


Nu toată lumea are corp de fotomodel, însă există o serie de trucuri prin care femeile își pot pune în evidență formele în așa fel încât să arate cât mai bine.

Combinand cateva piese vestimentare, o anumita trasatura a corpului care te dezavantajeaza se poate transforma intr-un atu. Iata cum ar trebui sa te imbraci, in functie de forma corpului tau, astfel incat sa pari mai slaba, potrivit site-ului doctoroz.com.

Problema 1: Fund mare

Daca esti posesoarea unui fund proeminent si alegi un top prea scurt, rezultatul ar putea fi un dezastru.

Rezolvare: Alege bluzele fluide, care curg pe langa corp si care depasesc fundul. Tine mainile relaxate pe langa corp, astfel incat sa poti scoate in evidenta talia, printr-o postura corecta. Alege pantalonii evazati, care vor atrage atentia asupra picioarelor si nu asupra fundului.
Sfaturi: Evita culorile alb si ivoriu si modelele foarte largi. Incearca o fusta uni si un top viu colorat.


Problema 2: Talie ingrosata

Cand talia nu mai este de viespe, orice bluza (prea larga sau prea stramta) te pune intr-o lumina defavorabila.

Rezolvare: Secretul unui look perfect cu o talie imperfecta este rochia. Opteaza pentru o rochie de culoare inchisa si o jacheta de culoare deschisa sau pentru o rochie cu cusaturi verticale. Indiferent ca porti rochie sau jeans, jachetele te scot tot timpul din impas pentru ca dau aspectul unei siluete armonioase.
Sfaturi:Evita pantalonii sau fustele cu talie joasa si curelele late, pentru ca te vor face sa pari si mai lata in talie. Alege topurile cu croiala in forma de A. Tunicile iti pot ascunde burtica, insa atentie la marime. In cele nepotrivite risti sa pari si mai durdulie. Incearca abdomenele care iti lucreaza oblicii pentru a-ti subtia talia.


Citește mai multe pe Sfatulparintilor.ro

Comentarii Facebook