Tragedie după meciul Barcelona - PSG. Un adolescent de 18 ani și-a ucis prietenul pentru ca l-a tachinat



Barcelona a învins PSG, zilele trecute, în unul dintre cele mai memorabile meciuri de fotbal din istorie, însă un fan al echipei pariziene nu a făcut fața înfrângerii echipei sale preferate.

Un tânăr de 18 ani, fan al echipei Paris Saint-Germain, și-a ucis prietenul, care l-a tachinat în urma înfrângerii suferite pe Camp Nou, miercuri seară.

Incidentul a avut loc într-un bar din Paris, spun ziariștii francezi, unde cei doi tineri au urmărit partida din Champions League.

După fluierul de final, cei doi au continuat să consume băuturi alcoolice și au vorbit pe seama eșecului. Discuțiile au degenerat și la un moment dat cei doi s-au luat la bătaie, în urma căreia unul dintre ei a rămas fără suflare. Fanul care a comis acest act nebunesc le-a spus a doua zi anchetatorilor că nu a vrut să-și ucidă prietenul, potrivit digisport.ro

După meciul cu FC Barcelona, mai mulţi jucători de la PSG au ţinut să-şi ceară scuze suporterilor pentru eşecul umilitor de pe Camp Nou, pe care preşedintele clubului parizian, Nassel Al-Khelaifi l-a calificat drept un "coşmar".

Comentarii Facebook