Top 5 zone erogene ale femeilor

 

Exista multe părți ale corpului, de multe ori neglijate în timpul preludiului sau al partidei de amor care, daca sunt stimulate, partenera ta va simși multă plăcere.

 

Top 5 locuri in care femeilor le place sa fie atinse:

 

1. Picioarele

 

Masajul picioarelor este unul dintre cele mai reusite modalitati de a o ajuta sa se relaxeze, mai ales dupa o zi intreaga la birou in care a stat in picioare. Pentru a-l executa intr-un mod corespunzator foloseste ulei de masaj sau lotiune. Acorda o atentie sporita degetelor si gleznelor.

 

2. Parul

 

Trecerea cu delicatete a degetelor prin parul ei este cea mai sigura cale de a-i produce furnicatiuri pe sira spinarii. Lasa-ti degetele sa maseze circular zona dintre tample si baza gatului si va fi a ta pentru totdeauna.

 

3. Ceafa

 

Cand sunteti singuri, saruturile sau linsul cefei iubitei ii va creste ritmul cardiac.

 

4. Lobul urechii

 

Atingerea, sarutul sau chiar muscatul usor al lobilor urechilor o va face fericita. Aceste zone delicate sunt foarte sensibile si cele mai multe dintre femei se bucura de senzatia produsa de buzele iubitului pe lobi.

 

5. Interiorul coapselor

 

Stimularea interiorului coapselor fara a te aventura in zona vaginului este o modalitate excelenta de a o aduce in starea potrivita pentru o partida de sex. Foloseste-ti cu grija mainile si gura si saruta interiorul coapselor, apropiindu-te innebunitor de incet de zona cea mai sensibila a corpului ei, dupa care retrage-te, o data si inca o data, inainte de a merge pana la capat, conform sfatulpărinților.ro.

Comentarii Facebook