Top 5 alimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi


Pentru a te menține sănătos nu este de ajuns să mânănci sănătos din când în când, ci trebuie să fi atent cu ce te hrănești zilnic.

Iată ce alimente nu trebuie să îți lipsească din meniu:

Avocado

Este un adevarat superstar in materie de alimentatie si reprezinta una din cele mai bune surse de grasimi sanatoase. Avocado favorizeaza absorbtia subtantelor nutritive din alimente, ceea ce inseamna ca orice mancare consumata cu acest fruct devine mai sanatoasa. Este foarte bun si pentru piele, pe care o mentine tanara si hidratata, tot prin continutul de grasimi sanatoase. Tocmai de aceea, multe produse cosmetice il au ca ingredient principal.

Rosii

Daca faptul ca sunt delicioase nu te convinge sa le consumi zilnic, atunci trebuie sa stii ca rosiile sunt excelente pentru mentinerea la distanta a bolilor cardiovasculare si ca sunt pline de antioxidanti si vitamine.

Spanac

Intra si el in categoria "superalimente". Spanacul este bogat in vitamine, potasiu, calciu si fosfor, ceea ce-l face ingredientul perfect pentru salate sau pentru gatit la aburi. Consumat constant, acesta mentine vasele de sange sanatoase si protejeaza sistemul cardiovascular.



Citeste mai departe pe Foodstory

Comentarii Facebook