Teroriștii responsabili pentru atentatul de la Charlie Hebdo au mai omorât doi oameni. Au început să ia ostatici VIDEO LIVE


Autoritățile franceze au reușit să dea de urma celor două persoane responsabile de atentatul asupra jurnaliștilor de la Charlie Hobdo, în urmă căruia 12 persoane au murit, însă aceștia s-au baricadat într-o clădire și au luat ostatici.

După trei zile de căutări, autoritățile au reușit să dea cei doi suspecţi, Cherif şi Said Kouachi, care se aflau pe lista neagră americană a terorismului.

O maşină a fost furată la Montagny-Sainte-Félicité (Oise) în jurul orei 08.40 (09.40 ora României) de doi indivizi cu semnalmentele fraţilor Kouachi, suspectaţi că sunt autorii atentatului de la Charlie Hebdo, relatează RTL.fr, citat de Mediafax.

Câteva minute mai târziu, un schimb de focuri a avut loc în Seine-et-Marne, în dretul Dammartin-en-Goële, în apropiere de zona unde au loc operaţiunile de căutare a fraţilor Cherif şi Said Kouachi. Mai mulţi bărbaţi aflaţi la bordul unei maşini au tras în forţele de ordine.

Teroriștii au fost urmăriți de polițiști, iar între cei doi frați și oamenii legii a existat și un chimb de focuri de armă.

Cei doi s-au baricadat într-o tipografie, unde dețin mai multe persoane ostatice.

Două persoane au fost ucise în urma schimbului de focuri și alte 20 au fost rănite.

Comentarii Facebook