Teo Trandafir: Nici presedintele SUA nu-mi poate rupe prietenia cu Mircea Badea


Teo Trandafir le-a spus tinerilor democrat-liberali la o dezbaterea "Comunicare, Televiziune, Politica" ca relatia ei cu realizatorul TV, Mircea Badea, este atat de solida incat "nici politica, nici presedintele Statelor Unite nu o pot rupe".

"Povestea dintre Mircea Badea si mine e o istorie care merita scrisa, e o poveste absolut senzationala pe care, daca v-o povestesc, o s-o credeti sau nu. Mircea si cu mine ne-am intalnit cand eram tineri, foarte tineri. El era minor. si am inceput sa facem emisiuni si am trecut prin niste situatii atat de grele, trezindu-ne in fiecare dimineata la ora 03.00 si stand impreuna cel putin pana la ora 10.00, cand ieseam din emisie si ne sprijineam unul pe celalalt la propriu, umar langa umar, ca sa dormim un pic, 10 minute",  a povestit Teo Trandafir.

Candidatul la Colegiul 19 a mai spus ca este legata de Mircea Badea de o mare prietenie si ca exista o intelegere tacita de a nu se lovi niciodata reciproc. "Am trecut printr-o saracie cumplita, printr-o perioada in care nu aveam ce manca, la Tele7. Am trecut prin rele, foarte rele, ingrozitor de rele, foarte bune si extraordinar de bune. si atunci, intre noi s-a legat o prietenie pe care nici politica, nici presedintele SUA nu o pot rupe, pentru ca intre noi s-a incheiat un juramant tacit: niciodata nu vom lovi unul intr-altul. si daca o va face Mircea, daca ma va lovi, inseamna ca a avut dreptate si ca trebuie sa am grija ce fac, pentru ca a facut-o pentru mine. Niciodata Mircea nu va face ceva impotriva mea, asta inseamna prietenia", a mai spus fosta Realizatoarea TV.

Comentarii Facebook