Serban Huidu pe urmele lui Mircea Badea: "Imi pun si eu penede strut daca Ministerul Transporturilor va face inca 50 de km de autostrada"


Serban Huidu, coprezentatorul emisiunii "Cronica Carcotasilor", a declarat joi seara ca daca vor fi dati in folosinta alti 50 de kilometri in Romania isi pune si el pene de strut.

Omul de televiziune a fost invitat la emisiunea "Ora de foc" la Realitatea TV unde a fost discutata propunerea legislativa ce vizeaza suspendarea permisului pentru soferii care conduc bauti. Discutia a deviat la starea carosabilului din Romania si Serban Huidu a declarat ca pentru a ajunge din Bucuresti in Baia Mare, respectand limitele de viteza, faci trei zile.

"Avem drumuri extrem de proaste nu se poate sa respecti legea ca nu mai ajungi la destinatie. Am fost la Baia Mare si jur ca nu ma mai duc prin tara ca e jungla. (...) Mi se oare inadmisibil ca o tara, la 20 de ani de la Revolutie, sa aiba aceasta problema de infrastructura. Imi voi pune si eu pene de strut daca Ministerul Transporturilor va face inca 50 de km de autostrada, dupa modelul unui coleg de televiziune", a declarat Serban Huidu.

 

Mircea Badea a fost primul care a facut un pariu cu Emil Boc si Radu Berceanu, spunand ca daca acestia vor da in folosinta cei 42 de kilometri din autostrada Transilvania intre Gilau si Turda pana la data de 1 decembrie 2009, isi va pune pene de strut pe fund.

 

Prezentantorul emisiunii "In gura presei" a pierdut pariul si si-a onorat promisiunea iesind in fata Palatului Victoria cu pene de strut pe fund si a strgat "Boc dormi? Boc, trezeste-te! La anul sa faci o autostrada si mai lunga".

Comentarii Facebook