Un tanar care planuia sa ucida 22 de persoane a fost arestat

Barbatul dorea sa razbune cei 22 de ani de "viata rea" prin uciderea a 22 de oameni la intamplare , intr-un centru comercial sau un campus universitar. El a fost arestat de politistii maghiari.

 

Zsolt Bodnar , directorul departamentului Criminalistica din cadrul politiei maghiare , nu a dezvaluit identitatea persoanei , dar a mentionat ca se antrena intr-un club de tir sportiv, relateaza agentia maghiara de stiri MTI.

Tanarul numit de Politie Abel S, student, a fost retinut pe strada pe baza unor informatii primite de autoritati. La perchezitia care a urmat s-au gasit o pusca Parabellum si un pistol cu gaze , dar pentru acestea studentul detine permis de port-arma .

Interogat ulterior, el a recunoscut planul de a masacra oameni nevinovati, mentionand ca a fost de mai multe ori aproape sa-si puna in aplicare planul, a intrat inarmat in locul unde planuise atacul, si nu isi poate explica cum de nu a trecut la fapte.

 

Medicii il considera pe Abel S o persoana cu tulburari de personalitate, interesat in mod obsesiv de masacrele din scoli. De altfel, in timpul perchezitiei , pe calculatorul sau era afisata imaginea unui asmenea atac intr-o scoala.

 

Comentarii Facebook