Un batran de 73 de ani arestat ca spargator de banci in serie - VIDEO

El a furat doar cate 600 de dolari din fiecare din cele trei banci jefuite, iar banii i-a folosit pentru a-si plati ratele la casa.

 

James Bruce a fost arestat astazi de politia din Tampa, SUA, pentru jefuirea a trei banci, relateaza CNN. El a fost ridicat de politie din magazinul sau, "Something different", dupa ce a fost recunoscut de mai multe persoane la televizor pe imaginile preluate de camerele de securitate in timpul unuia din jafuri.

 

In afara de spargerea la Bank of America data miercuri, el a mai jefuit Sun Trust bank pe 1 februarie si o alta filiala Bank of America pe 15 ianuarie.

 

Batranul, in varsta de 73 de ani a recunoscut jafurile, dar a spus ca nu le privea ca pe un furt, ci mai degraba ca un imprumut, deoarece intentiona sa inapoieze banii odata ce isi va fi imbunatatit situatia financiara.

 

Detectivul Rachel Cholnik de la departamentul de politie Tampa declara: "Parea rusinat. Parea ca regreta. Nu intentionase sa sperie sau sa raneasca pe nimeni. Stia ca a comis jaf, dar nu credea ca e la fel de grav ca alte jafuri comise de altii".

 

Vecinii lui James Bruce sunt socati, spunand ca au mai existat cazuri in care a imprumutat mici sume de bani dar sunt extrem de surprinsi ca vecinul lor a putut face o asemenea fapta . Se pare ca nici macar sotia sa nu stia despre actele pe care sotul ei le comitea.

 

In cursul zilei de maine batranul va fi predat inchisorii Hillsborough County Jail.

Comentarii Facebook