Steve Jobs a demisionat de la Apple

 

Steve Jobs a demisionat de la Apple, dupa ce din ianuarie a lipsit, fiind in concediu medical. Succesorul lui este Tim Cook.

 

Fostul sef al Apple nu a specificat in scrisoarea prin care si-a anuntat demisia de ce face acest lucru, dar cel mai probabil tot starea lui de sanatate ar sta la baza acestui gest.

 

Vezi scrisoarea de demisie scrisa de Steve Jobs:

 

"Catre Consiliul de conducere si comunitatea Apple,

Am spus intotdeauna ca daca va veni o zi in care sa nu mai imi pot indeplini datoria ca CEO Apple, voi fi primul care voi admite acest lucru. Din nefericire, aceasta zi a venit.

Demisionez din functia de CEO Apple. Mi-ar placea sa continui, daca bordul companiei considera acest lucru, ca membru al Consiliului de Administratie, director sau angajat Apple.

In privinta succesorului meu, recomand sa punem in aplicare planul de succesiune si sa il numim pe Tim Cook ca CEO al Apple.

Cred ca cele mai bune zile ale Apple sunt in fata noastra si astept cu nerabdare sa urmaresc si sa contribui la acest succes intr-un nou post.

Am cunoscut cei mai buni prieteni din viata mea la Apple si va multumesc tuturor pentru ca, timp de multi ani, am putut lucra alaturi de voi", a scris Steve Jobs.

Comentarii Facebook