Ştefan Bănică Jr. a postat primul mesaj după despărţirea de Andreea Marin


Vestea că unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România se destramă, a stârnit valuri săptămâna trecută.

Cântăreţul nu am comentat nimic despre ruperea relaţiei de soţia sa, însă acum a postat un mesaj pe constul său de Facebook în care mulţumeşte pentru susţinere prietenilor şi fanilor săi.

"Multumesc pentru mesajele de buna-credinta si va urez tuturor o saptamana frumoasa!", a fost mesajul pe care Bănică la postat pe reţeaua de socializare şi la care, în doar câteva minute au apărut sute de comentarii, potrivit antena3.ro.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat săptămâna trecută că se vor despărţii, anunţul fiind următorul: "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Va mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică".

Comentarii Facebook