Soția lui KLAUS IOHANNIS a revenit la școală, luni dimineață! Elevii i-au făcut o surpriză - VIDEO

 

Soția lui KLAUS IOHANNIS, Carmen Iohannis, nu a așteptat rezultatul final al alegerilor la sediul de campanie, ci a revenit la catedră luni luni dimineața.

 

Carmen Iohannis predă engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr”. Elevii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care ”Klaus Johannis președinte”, ”Santa Klaus is coming to Cotroceni” și ”Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”.

 

Copii au intonat imnul și apoi au pus la boxă melodia formației Queen, "We are the champions", scrie turnulsfatului.ro.

 

”Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Johannis, explicând de ce a preferat să rămână la Sibiu și să nu fie la București. 

 

Despre succesul soțului ei a spus că: ”Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a mai spus Carmen Johannis.

Comentarii Facebook