Sorin Ovidiu Vantu a fost retinut de procurori pentru santaj

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru santajarea lui Sebastian Ghita.

 

Alaturi de Sorin Ovidiu Vantu a mai fost retinut in acest caz si Cezar Ion Ilie. Potrivit Ministerului Public, Sorin Ovidiu Vantu si Cezar Ion Ilie au fost retinuti miercuri, dupa ce in 19 aprilie procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis inceperea urmaririi penale sub acuzatia de santaj.

 

Procurorii sustin ca in martie si aprilie 2011, Vantu i-a pretins lui Sebastian Ghita suma de 150.000 de euro sub amenintarea reziliarii unui contract de management. Vantu l-ar fi amenintat pe Sebastian Ghita direct sau prin intermediul lui Cezar Ion Ilie. "Inculpatul Vantu a recurs la amenintari cu moartea la adresa partii vatamate si a familiei, de natura a induce acesteia temerea ca se pot materializa, fapt ce l-a determinat sa-si ia masuri de protectie", sustin reprezentantii Ministerului Public.

 

Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media, a depus o plangere la Parchet in care l-a acuzat pe Vantu de amenintare si santaj.

 

Comentarii Facebook