Site vandut cu 315 milioane de dolari! Cat bugetul primariei Cluj Napoca si al Consiliului Judetean Cluj la un loc


Site -ul de stiri huffingtonpost.com, unul dintre cele mai populare din SUA, a fost cumparat de compania AOL pentru 315 milioane de dolari.

"Ca parte a acestei tranzactii, Arianna Huffington, cofondator al Huffington Post si editor-sef al publicatiei, va fi numita presedinte si redactor-sef al Huffington Post Media Group, care va include Huffington Post si alte divizii de continut ale AOL", sustin cele doua companii intr-un comunicat de presa.

Tranzactia a fost finalizata la finala Super Bowl de duminica, 6 februarie.

Grupul media va avea circa 117 milioane de vizitatori unici pe luna in SUA si circa 270 de milioane de vizitatori unici din toata lumea.

Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat in 2005 de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti.

Intre cei care au scris pentru Huffington Post se numara Barack Obama, Hillary Clinton, Norman Mailer si Madeline Albright.

AOL este o companie care furnizeaza servicii globale de internet, dar detine si o vasta retea de 1500 de corespondenti angajati la site -urile pe care le detine.

Achizitia huffingtonpost.com urmeaza sa fie finalizata in urmatoarele luni.

Comentarii Facebook