Șefa TVR, atac dur la adresa lui Dragoș Pătraru în parlament: Și-a construit o campanie de discreditare


Doina Gradea, șefa SRTV, a declarat, marți, la Parlament, timpul audierii fără întrebări că s-a simțit amenințată și șantajată de Dragoș Pătraru. Aceasta a mai punctat că ce a făcut Pătraru, prin acele înregistrări, a fost să comită o infracțiune de ”violare a vieții private”.

Ea a susţinut că înregistrările care au stat la baza montajului prezentat de Dragoş Pătraru pe blogul personal, lipsind-o astfel de posibilitatea legală de a solicita un drept la replică, sunt fapte care pot conduce la ideea săvârşirii de violare a vieţii private, potrivit realitatea.netq.

Ea susţine că realizatrorul TV a avut timp de şapte luni aparatură de înregistrare asupra lui, astfel că a construit o campanie de discreditare a ei şi a Televiziunii Publice.

Faptul că îi spun să facă de sărbători emisiuni mai soft nu înseamnă imixtiune în politica editorială, atâta timp cât nu o fac în cadru formal, ci era pur şi simplu doar o părere, în cadrul unei discuţii private, chiar pe un ton glumeţ de ambele părţi. Dacă tot au fost înregistrate aceste discuţii, se poate vedea acest ton. Timp de şapte luni, domnul Pătraru a avut non-stop, la orice discuţie privată sau în cadru formal aparate de înregistrat, având intenţia de a-şi construi o întreagă campanie de discreditare la adresa mea şi implicit a instituţiei”, a mai susţinut Gradea în Comisie.

Comentarii Facebook