Joi 16 Iulie

Se anunță un nou protest împotriva Guvernului: ”Jos Guvernul Slugă 3.0 lui Dragnea!”Duminică se anunță un nou protest, în Piața Victoriei, din București, împotriva noului Executiv numit de PSD și condus de Viorica Dăncilă.

Astfel, manifestanții sunt nemulțimiți de numirea noului Guvern, pe care l-au numit ”Guvernul Slugă 3.0 lui Dragnea”

Zilele trecute am asistat la încă un atac al grupului infracțional organizat din PSD condus de Dragnea care a dat jos propriul Guvern condus de Tudose. De amintit faptul că acum 7 luni același grup a dat jos primul Guvern condus de Grindeanu. Noul Guvern Dăncilă este un guvern slugarnic lui Dragnea, cu mulți miniștri incompetenți și agramați și trebuie înlăturat cât mai repede pentru a nu duce România în colaps.

În acest moment, respingerea celor 3 legi ale Justiției și respingerea modificărilor aduse la codurile penale sunt foarte importante dar dacă nu luăm atitudine față de acest nou Guvern, ne vom trezi în următoarele zile că vor da OUG pentru legile Justiției și codurile penale deoarece PSD-ul lui Dragnea a dovedit că este capabil de orice. Acest guvern va face tot posibilul ca să dea OUG prin care Dragnea și ai lui să scape de pușcărie.

Acest grup a pus mâna pe conducerea PSD și vrea să pună mâna pe toată România. Nu este suficient ca milioane de români să comentăm și să ne plângem de calitatea și profesionalismul acestui Guvern dacă nu luăm atitudine și ieșim masiv în stradă. Noi, protestatarii, nu cedăm și ieșim în stradă pentru a protesta față de acest Guvern slugarnic. Dacă noi nu mai ieșim în stradă, conducerea PSD+ALDE va spune că românii sunt mulțumiți cu acest Guvern”, anunță organizatorii evenimentului.

Protestul are loc duminică, 4 februarie, de la ora 18.00, în Piața Victoriei, din București.

Comentarii Facebook