Scrisoarea emoționantă a unei mame divorțate către iubita fostului ei soț

 

Foarte mulți părinți se despart, iar copiii ajung să fie crescuți, parțial, și de alte persoane. 

 

Este cazul lui Payton, o fetiță în vârstă de patru ani din Missouri, SUA, care este îngrijită de trei adulți ce încearcă să îi ofere micuței stabilitatea de care are nevoie.

 

Mama ei, Brittney Johnson, i-a transmis, public, o scrisoare de mulțumire actualei iubite a fostului ei soș, pe care a numit-o ”mama bonus” a fiicei sale.

 

Pentru toate mamele care sunt surprinse atunci când o altă femeie îl tratează pe copilul tău ca pe al ei: de ce nu este exact ceea ce vrei?

 

M-am rugat pentru tipul de femeie cu care va fi tatăl fiicei mele, știind că ea va crește în două case.

 

Kayla a fost un dar mai frumos decât m-aș fi așteptat. A început școala de îngrijire medicală și i-a comandat fiicei mele o mini-uniformă, ca să se asorteze.

 

Permiteți-mi să spun că vorbesc despre o fată puternică, inteligentă și dulce. Și nu vreau decât să fie înconjurată de modele demn de urmat, așa cum este ea. Vreau să îi mulțumesc lui Kayla că i-a arătat lui Payton ce înseamnă să îți urmezi visele, să muncești din greu și să nu dormi nopțile pentru a învăța pentru un examen. 

 

Mulțumesc pentru că îți faci timp să o plimbi cu bicicleta și să îi pregătești masa, chiar și într-una dintre cele mai stresante perioade a vieții tale. Ești un model demn de urmat și o mamă bonus minunată, iar noi suntem foarte mândri de tine!

 

Dacă ești co-părinte și astfel de gesturi din partea copilului tău nu îți aduce un zâmbet pe buze, reconsideră ce este mai bine pentru el. Payton are mai mulți oameni pe care să îi iubească în felul acesta, așa că ce poate să își dorească o mamă vreodată pentru copilul ei? Fiind cea mai bună prietenă atât cu mine cât și cu Kayla, este exact unde Payton merită să fie”.  

Comentarii Facebook