Duminica 20 Iunie

Scrisoarea DUREROASĂ trimisă lui Moș Crăciun de un băiat de 10 ani

 

Ronnie Harris, un băieţel de 10 ani din Marea Britanie, i-a scris lui Moș Crăciun că nu vrea nimic pentru el, numai sănătate pentru tatăl lui.

 

Mama copilului, Emma Harris, a găsit scrisoarea și a izbucnit în lacrimi. ”Habar nu aveam de scrisoare. Făceam curăţenie în camera lui Ronnie şi am descoperit-o sub pat. M-a impresionat până la lacrimi. M-a durut sufletul când am văzut că un băiat de vârsta lui nu îşi doreşte niciun dar de Crăciun pentru el. Am început să plâng. Am fost atât de mândră că el s-a gândit numai la tatăl lui şi că vrea ca el să se vindece de cancer”, a povestit Emma extrem de emoţionată.

 

Cei doi au împreună doi băieţi, pe Ronnie, de 10 ani şi pe Lennie, de 6 ani. În urmă cu 8 ani, familia Harris a primit o veste dură: Russel a fost diagnosticat cu tumoare malignă la cap şi nu poate fi operat. Russel se simte din ce în ce mai rău, dar cu toții se străduiesc să ducă în continuare o viaţă normală, scrie Daily Mail.

 

Ronnie tratează cu atâta maturitate boala tatălui său ... Când el nu se simte bine, Ronnie cheamă ambulanţa şi chiar a luat lecţii de gătit, la şcoală, pentru a îi prepara mâncarea tatălui său...”, a mai povestit Emma.

 

Scrisoarea către Moș Crăciun este dovada supremă de dragoste adevărată:

 

Dragă Moş Crăciun,

 

Anul acesta îmi doresc un singur lucru, unul special.

 

Tatăl meu suferă de o tumoare gravă la creier.

 

Te rog mult de tot să găseşti ceva care să-l vindece, să-l facă să se simtă mai bine, iar eu voi fi cel mai fericit băiat din lume.

 

Crăciun Fericit!

 

Al tău, cu sinceritate,

 

Ronnie Harris

Comentarii Facebook