Scene de groază la o grădină zoologică. Un tânăr a sărit în cușca tigrilor pentru a fi mâncat IMAGINI ȘOCANTE



Scene îngrozitoare au avut loc la o grădină zoologică din China, când un bărbat a decis să se sacrifice pentru a hrăni tigrii și s-a aruncat în cușca acestora.

Yang Jinhai, în vârstă de 27 de ani, a postat mai multe mesaje pe internet în legătură cu cât era de entuziasmat de slujba obţinută la grădina zoologică din Chengdu, aflată în sud-estul provinciei Sichuan, potrivit Daily Mail.

Tânărul și-a dat demisia în scurt timp, considerând că este o slujbă plictisitoare și a decis să plece să se angajeze la o tipografie, de unde, de asemenea, a demisionat în scurt timp.

În urma unei vizite la grădina zoologică, Yang a postat un mesaj în care spunea cât este de deprimat după ce a văzut "tigrii nobli şi magnifici" care trăiesc în acele condiţii, fiind ţinuţi în cuşti, neputând astfel să-şi urmeze instinctele de prădători, astfel că a decis să se sacrifice.

"A sărit gardul şi a aterizat în cuşca tigrilor", au povestit martorii, şocaţi, însă animalele nu s-au repezit însa imediat spre el așa că tânărul a început să le provoace. În acel moment un mascul s-a aruncat asupra sa.

Yang a fost salvat de îngrijitori. Acesta nu a suferit răni grave însă va fi plasat sub îngrijire psihiatrică.


Comentarii Facebook