Scandal în toiul campaniei electorale! Un consilier a fost înjunghiat de un ales local



Un incident grav a avut loc, ieri, în localitatea Sânpaul, din Mureș, unde consilierul primarului comunei a fost înjunghiat de un membru al Consilului Local, în urma unei dispute iscate între cei doi.

Consilierul în vârstă de 32 de ani s-a ales cu mai multe răni, se află în stare gravă şi va fi operat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, potrivit B1 TV.

Consilierul primarului din Sânpaul a fost înjunghiat în spate de un consilier local din comună, în urma unei dispute verbale izbucnite între cei doi în apropierea primăriei.

Primarul comunei, Simon Istvan, a spus că agresorul este „singurul consilier local din țară care trăiește din ajutorul social”, susținând că ar avea la activ circa 10 dosare penale pentru furt și agresiuni.

Istvan a mai declarat că deși este recunoscut ca fiind extrem de violent, iar în urmă cu câteva săptămâni a agresat o profesoară din comună, agresorul este cercetat în libertate.

Victima a fost transportată la spitalul din Târgu Mureș cu o rană la umăr si se afla în stare gravă. Medicii spun ca la momentul în care a fost preluat de ambulanță era inconștient. Bărbatul urmează să fie operat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș.

Polițiștii au pornit cercetările în acest caz pentru a se stabili cu exactitate modul in care a avut loc incidentul.

Comentarii Facebook