Scad temperaturile. PROGNOZA METEO pentru intervalul 12 noiembrie - 25 noiembrie


Administrația Națională de Meteorogie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor înregistra în intervalul 12 - 25 noiembrie, folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

În Tansilvania, valorile termice vor marca o scădere în jurul datei de 14 noiembrie, urmând ca temperaturile din cursul nopţilor să devină predominant negative, iar maximele diurne să coboare, treptat, de la 10...12 grade, spre o medie în jurul valorii de 6 grade, spre sfârşitul intervalului, informează Mediafax.

Vor fi precipitaţii slabe, cu probabilitate mai ridicată de apariţie în a doua parte a intervalului când, mai ales nopţile, sunt de aşteptat lapoviţe şi ninsori.

La munte vremea se va răci treptat, iar temperaturile maxime vor scădea de la o medie de 10...12 grade la începutul intervalului, spre 0...2 grade la final. Temperaturile minime vor deveni preponderent negative în jurul datei de 18 noiembrie. Precipitaţiile vor fi slabe, mixte şi vor avea o probabilitate mai ridicată de apariţie începând cu 20 noiembrie.

Comentarii Facebook