Pedofilii recurg la smartphone-uri pentru a racola copii

 

Pedofilii sunt în pas cu cele mai noi tehnologii, este concluzia unui reportaj realizat de CNN. Chiar și adolescenții care sunt atent supravegheați de părinți pot cadea în plasa unui violator, cu ajutorul unei simple aplicații de mesagerie.

Fiindcă ştiu că părinţii nu verifică toate aplicaţiile, copiii discută liber cu necunoscuţi. Aceștia ajung chiar să ofere fotografii indecente şi informaţii extrem de personale, potrivit antena3.ro

În ce stat locuieşti?” şi ”Cum arăţi?” sunt doar câteva dintre mesajele trimise unei adolescente de 14 ani. În doar câteva minute, discuţia a degenerat.

O femeie pretinde că i s-a întâmplat chiar fiicei sale.

Adolescenții comunică nelimitat prin intermediul acestor aplicații, iar părinții nu le verifică fiecare software utilizat. În acest caz, polițiștii au datoria de a-i vâna pe pedofili și de a-i proteja pe minori.

Peste 500 de persoane au fost arestate în ultimii opt ani, doar în statul Colorado. Aceastea au fost prinse in în flagrant în timp ce încercau să acosteze adolescenți cu care doreau apoi să intrețină relații sexuale.

Comentarii Facebook