Sandero supus unui experiment de presa auto britanică. Rezultatele au fost UIMITOARE


O echipă de jurnalişti britanici au făcut un experiment în care a fost implicat modelul Sandero de la Dacia. Rezultatele au fost uimitoare.

Jurnaliştii britanici de la Auto Express au amplasat o Dacia Sandero într-un mall, i-au acoperit toate siglele pe care scria Dacia, iar apoi au început să întrebe trecătorii despre ce cred în legătură cu maşina: ce marcă e, ce preţ cred ei că are sau cât ar plăti ei pentru ea. Răspunsurile lor au fost total neaşteptate şi asta demonstrează că nimic nu este ceea ce pare.

Cei întrebaţi au afirmat cu multă siguranţă ce este vorba de un model Nissan, Mazda sau alte mărci, cel mai vehiculat nume fiind Volskwagen. Legat de preţ, aceştia au apreciat că maşina ar valora de la 8.000-9.000 de lire în sus, unii ajungând să spună că Sandero ar valora şi 15.000 de lire sterline. După ce le-a fost arătată adevărata identitate a maşinii şi preţul mult sub cel apreciat de ei, britanii s-au arătat foarte încântaţi de noul model de la Dacia şi nu prea le veneau să creadă că poate costa aşa puţin.

Preţurile cu care modele de la Dacia se vor comercializa pe piaţa din Marea Britanie sunt mult sub concurenţă. Dacia Duster va avea un preţ de pornire de 9.000 de lire sterline pentru varianta cu tracţiune faţă iar cea cu trancţiune intergrală va porni de la 11.000 de lire sterline. Sandero va avea un preţ de pornire de 6.000 de lire sterline, un preţ mult sub concurenţa directă de la Chevrolet Spark sau Aveo, ale căror preţuri pornesc de la 8.500, respectiv 10.000 de lire sterline, potrivit autobis.ro




Comentarii Facebook