Prezentatorii australieni care au pus la cale farsa cu Kate Middleton au fost suspendaţi în urma sinuciderii asistentei


Realizatorii de radio din Australia care au pus la cale farsa de la spitalul unde era internată Kate Middleton au fost suspendaţi "în semn de respect" pentru asistenta care sinucis după ce a picat în plasa acestora.

Cei doi prezentatori de radio au sunat la spitalul King Edward VII, unde era internată Ducesa de Cambridge şi s-au prezentat drept Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Charles, cerând informaţii despre starea lui Kate internată din cauza unor stări de rău provocate de sarcină. Asistenta care le-a răspuns la telefon, a fost găsită moartă, vineri, 7 decembrie, în apropierea spitalului, autorităţiile anunţând că este vorba de o sinucidere.

Cu excepţia Financial Times, toate cotidienele britanice au prezentat pe prima pagină acest caz.

"Infirmiera bebeluşului regal, găsită moartă după farsa telefonică", scria Times, precizând că Jacintha Saldanha, în vârstă de 46 de ani, avea doi copii, un băiat de 16 ani şi o fată "tânără adolescentă".

"Ducesa, întristată de moartea legată de farsa telefonică", titra The Daily Telegraph, care sublinia că postul de radio australian "continua să difuzeze farsa după mai multe ore de la moartea infirmierei Saldanha".

Daily Mirror menţiona pe prima sa pagină "agonia lui Kate după sinuciderea infirmierei păcălite la telefon", temându-se că bebeluşul regal "ar putea fi totdeauna asociat cu acest înfiorător eveniment".

Realizatorii Mel Greig şi Michael Christian, autorii farsei, "nu-şi vor relua emisiunea radio până la noi ordine, în semn de respect pentru ceea ce nu poate fi calificat decât ca o tragedie", a informat postul de radio, pe Facebook, potrivit Realitatea.

Comentarii Facebook