SĂNĂTATE:Dieta cu spanac. Slăbești 3 kilograme în doar 5 zile


Spanacul a fost considerat mereu un aliment-minune, din cauza cantității mari de fier pe care acesta o conține. Acum acest aliment-minune te poate ajuta să slăbești rapid, ușor și sănătos.

Desi nu are cel mai bun gust din lume, spanacul este o leguma esentiala intr-o cura de slabire, deoarece are un aport caloric scazut. 100 de grame de spanac furnizeaza organismului tau doar 26 de calorii, ceea ce inseamna ca poti consuma aceasta verdeata fara sa-ti calculezi minutios portia.

Dincolo de aportul caloric scazut, spanacul este un aliment bogat in aminoacizi care intaresc musculatura, iar vitaminele din complexul B si magneziul accelereaza metabolismul si topesc rapid depozitele adipoase. In plus, spanacul contine si potasiu, un mineral care combate retentia apei in organism si reda pielii fermitatea de altadata.

Spanacul este o sursa excelenta de fibre, nutrienti care detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti armonios, dar si de acizi grasi esentiali omega 3, care scad colesterolul.

Dieta cu spanac: meniul pe 5 zile

Ziua 1

Mic dejun: un ou fiert tare si o salata mica din 2 rosii si frunze de spanac, cu dressing din suc de lamaie si ulei de masline + 2 felii de paine din cereale integrale
Pranz: piept de pui la gratar cu garnitura de spanac
Cina: salata de spanac cu legume

Ziua 2

Mic dejun: iaurt simplu cu fulgi de ovaz si un ceai neindulcit
Pranz: supa de spanac
Cina: spanac gatit la aburi si un fruct (portocala)

Citește mai departe pe Ele.ro

Comentarii Facebook