Romanii, chemati la o adunare nationala la Sfantu Gheorghe: Romania este sub asediul ungurilor - VIDEO

Romanii sunt chemati la o adunare generala duminica, 26 iunie, la Sfantu Gheorghe, potrivit unui videoclip postat pe youtube.


"26 iunie 2011 - Mobilizare nationala la Sfantu Gheorghe" este indemnul din videoclipul postat pe Youtube.

 

"Romania este sub asediul ungurilor si predata fara lupta de catre cei ce ne conduc, Romania asa cum am mostenit-o de la domnitorii nostri se doreste sa fie impartita abuziv, Dizolvarea judetelor va distruge dovezile existentei noastre istorice pe aceste meleaguri, Megajudetele se vor transforma in regiuni autonome, asa cum s-a intamplat cu Iugoslavia", sunt doar cateva dintre mesajele transmise prin acest videoclip.

 

Printre organizatorii actiunii, anuntati in videoclip, se numara Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures, Federatia Romana a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti, Asociatia Culturala Sarmisegetusa, Miscarea Nationalista Noua Dreapta, Uniunea Nationala Vatra Romaneasca etc.

 

Adunarea este anuntata pentru duminica, 26 iunie, de la ora 14.00, in Sfantu Gheorghe. Participantii sunt asteptati sa aduca icoane si steaguri tricolore si sa se imbrace in costume populare.

 

Video: youtube.com

Comentarii Facebook