Vineri 27 Ianuarie

România, țara în care și oamenii legii te fură! Doi jandarmi au fost arestați după ce au tâlhărit mai multe femeiDoi jandarmi au fosr reținuți de oamenii legii, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie şi ameninţare.

Conform Poliției Capitalei, aceștia, pretinzând că sunt poliţişti, au intrat în locuinţele a două femei, pe care le-au agresat, apoi le-au furat bani şi bunur.

Patru bărbaţi, între care şi doi jandarmi, au fost reţinuţi de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie calificată în formă continuată şi ameninţare, ei urmând să fie duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă, anunţă Poliţia Capitalei.

Cei patru bărbaţi, pretinzând că sunt poliţişti, ar fi pătruns în locuinţele a două femei, unde, prin intimidare, violenţă, ar fi luat bani şi bunuri.

Victimele au fost abordate în urma anunţurilor pe care le-au postat pe internet şi prin care ofereau serviciile sexuale.

"Astfel, în data de 9 decembrie 2017 şi în data de 5 mai 2018, bărbaţii au pătruns în locuinţele părţilor vătămate şi, sub pretextul calităţii oficiale, au dat senzaţia că sunt în desfăşurarea unei proceduri penale şi ar fi sustras banii găsiţi în apartamente", arată Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul Militar Bucureşti şi Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei.

Comentarii Facebook