Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru functia de ministru al Sanatatii. Noul ministru va coordona si activitatea CNAS

UDMR il va propune pe Ritli Ladislau la functia de ministru al Sanatatii. Formatiunea a ajuns la un consens cu PDL pentru ca CNAS sa fie coordonata de Ministerul Sanatatii.

 

"Dupa demisia domnului Cseke Attila din functia de ministru al Sanatatii, Uniunea Democrata Maghiara din Romania il propune pe domnul Ritli Ladislau in fruntea Ministerului", anunta UDMR intr-un comunicat de presa.

 

Potrivit UDMR, Ritli Ladislau este unul dintre cei mai renumiti medici din Oradea si a ocupat de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe functii administrative. Ritli Ladislau este director medical al Spitalului Municipal din Oradea, dar si conferentiar universitar la Universitatea Oradea.

 

Reprezentantii UDMR au anuntat ca au ajuns la un consesn cu cei ai PDL in ceea ce priveste relatiile dintre Ministerul Sanatatii si CNAS. "Dupa consultarile cu Partidul Democrat-Liberal, membrii coalitiei au ajuns la un consens, si anume Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) sa fie coordonata de Ministerului Sanatatii, pentru ca in acest fel pot fi realizate cel mai eficient politicile publice in domeniu", se mai arata in comunicatul UDMR.

 

Foto: bihorstiri.ro

Comentarii Facebook