Reuniune neașteptată: Vezi cum și-a regăsit o femeie familia cu o postare pe Facebook VIDEO


Două tinere din SUA au trăit o experiență inedită care le-a adus mai aproape una de cealaltă, mai mult decât ar fi crezut vreodată.

Paula Oțbrien și Abbey Donohoe s-au cunoscut la o petrecere în urmă cu câțiva ani, iar în timp au devenit prietene foarte bune. Ceea ce nu știau ele era că de fapt sunt mai mult decât prietene.


Paula a postat pe Facebook un mesaj la începutul acestei luni: "Pe 19 septembrie 1982 s-a nascut prima mea nepoata, care apoi a fost data spre adoptie. Stiu ca a fost o decizie foarte grea pe care a luat-o fratele meu, insa a fost una corecta pentru bebelus. Sper ca va puteti opri un moment din ceea ce faceti pentru a citi acest mesaj si pentru a aprecia acest sacrificiu deloc egoist care inseamna adoptiile".

Abbey a citit acest post si a ramas uimita. "Sigur nu s-a intamplat acest lucru in 1983? Pentru ca atunci este data mea de nastere, iar eu am fost adoptata", i-a scris tanara.

"Nu-mi vine sa cred! Asa e", i-a raspuns Paula. Cele doua au facut apoi mai multe cercetari si au aflat ca sunt inrudite, matusa si nepoata, informează PRO TV.

"A fost incredibil! Tocmai am aflat, in mod intamplator, care este familia mea adevarata", a mai marturisit Abbey.


KWQC-TV6 News and Weather For The Quad Cities -

Comentarii Facebook