Mica ar fi luat un microb din spital, ceea ce i-a agravat starea

 

Michaela Niculescu, cunoscută pentru rolul Mica de la emisiunea Abracadabra, a murit joi, 14 martie, la Spitalul Fundeni din București. Tatăl tinerei susține că starea ei a fost înrăutățită și de un microb luat din spital.

 

Dacă principala cauză a mortii este ciroza hepatica ajunsă în ultimul stadiu, tatăl susține că lucrurile au fost agravate de un microb contactat în timp ce se afla internata în spital.

 

Cand credeam ca e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav!”, le-a spus tatăl fetei unor apropiati, scrie Agenţia de Presă Mondenă. 

 

Medicii susțin că decesul a intervenit dupa un soc hemoragic. ”Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani”, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban, pentru Mediafax.

Comentarii Facebook