Reședința Lac 3, ce va fi ocupată de Klaus Iohannis, renovată cu 4 milioane de lei

 

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat recunoaște că reședința Lac 3, ce va fi ocupată de Klaus Iohannis, renovată cu 4 milioane de lei, va fi renovată cu 4 milioane de lei 

 

A fost făcută o solicitare privind renovarea/ modernizarea Vilei LAC 3 și dacă da, cine a făcut- o, când și cu ce motivare?”. Astfel, aflăm că lucrările au fost cuprinse în planul de investiții „la propunerea compartimentelor specializate”.

 

Motivul a derivat din constatările făcute în urma evaluării imobilului, după eliberarea acestuia de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, susțin reprezentanții RAAPPS.

 

Lucrările au fost aprobate și banii alocați: circa 930.000 de euro. Pentru o clădire de 1100 de mp. Ceea ce duce la un calcul simplu de 845 euro / mp. Un cost uriaș, demn de un cartier de lux! Numai că nu discutăm despre o cosntrucție nouă, ci despre amenajarea uneia vechi. În care s-au mai investit câteva milioane de lei. Care nu are nici o explicație, decât dacă se construiește o altă reședință în locul celei vechi.

 

„În urma evaluării s-a constatat și s-au propus lucrări de consolidare și întreținere a clădirii și a instalațiilor (în conformitate cu prevederile legale)”, a precizat RA-APPS, conform evz.ro.

 

Propunerile pentru lucrările la vila LAC 3 au fost aprobate și incluse în planul de investiții. Valoarea estimată pentru imobilul «Vila LAC 3» este de 4.105.200 lei”, au mai precizat oficialii Regiei.

 

RA-APPS a refuzat să spună pe ce va fi cheltuită această sumă.

Comentarii Facebook