Realitatea TV si-a lasat telespectatorii cu buzele umflate dupa 2 ore de asteptare - VIDEO

 

"NEWS ALERT - Incident cu parlamentari PDL la Snagov - In scurt timp vom difuza o inregistrare video in exclusivitate" a titrat aproape doua ore postul TV. La ora 23.42 inregistrarea s-a dovedit a fi o banala conversatie "la o tigara" intre un reporter si un paznic RA APPS.

 

Aseara in jurul orei 21.30 postul Realitatea TV a anuntat in cadrul talk-show-ului prezentat de Mihai Tatulici ca detine in exclusivitate o inregistrare video care prezinta niste incidente cu parlamentari PDL filmate la intalnirea de la Snagov intre presedinte, premier si parlamentarii puterii.

 

Tinand cont de secretul in care au fost tinute discutiile acestei intalniri si de importanta mare a deciziilor luate pentru largi categorii de populatie, orice infomatie importanta obtinuta in exclusivitate ar fi fost un succes pentru reporterii Realitatea TV.

 

Inregistrarea a fost anuntata cu mare entuziasm, curiozitatea fiind atatata de faptul ca este o filmare cu camera ascunsa care a reusit sa treaca de filtrele de securitate instalate la Snagov.

 

Ceea ce s-a prezentat insa aproape de miezul noptii a fost insa o mare dezamagire, un filmulet de 1 minut intre un reporter Realitatea Tv care filma cu camera ascunsa si un paznic / portar al RAAPPS . In convorbire, angajatul RAAPPS mentioneaza ca accesul in incinta nu s-a facut pe baza actelor de identitate ci pe baza identificarii vizuale a invitatilor de catre un om de la PDL care cunostea toate persoanele invitate.

 

De altfel, si moderatorul Mihai Tatulici s-a aratat dezamagit de aceasta inregistrare, incercand sa "dreaga busuiocul" prin mutarea discutiei de la "ASUMAREA TRADARII" la "SECRETELE MANIPULARII", si criza de neputinta (n. red. asumandu-si inclusiv neputinta colegilor sai de a obtine informatii de la Snagov).

Comentarii Facebook