S-a lansat jocul FIFA si pe Facebook


Electronic Arts a lansat un nou joc FIFA, direct pe reteaua de socializare Facebook. In acest moment, jocurile pe aceste retele sunt foarte populare, fiind folosite lunar de 250 de milioane de jucatori activi.

Pentru versiunile pe concola sau pe PC, impatimitii jocului FIFA platesc 40 de dolari, dar pe Facebook este gratuit, dar sunt si unele exceptii. 

Jucatorul trebuie sa isi cumpere primii fotbalisti cu preturi ce pornesc de la 1,2 euro si ajuns pana la 2,4 euro. Apoi, echipa poate juca impotriva altor prieteni de pe Facebook sau poate fi inscrisa in diverse campionate. Jucatorul primeste puncte pe care le poate folosi pentru a cumpara alti jucatori.

"Versiunea de FIFA pentru Facebook este un joc de strategie. Extinde franciza FIFA si iti permite sa joci cu prietenii", a declarat directorul executiv Playfish, Kristian Segerstrale.

Bbc.co.uk sustine ca o versiune a jocului pentru desktop sau consola, cu tema campionatului mondial, va iesi pe piata in acest an. Producatorul Playfish a fost cumparat de Electronic Arts pentru suma de 300 de milioane de dolari, in cursul anului 2009.

Comentarii Facebook