Vineri 27 Ianuarie

Răzbunare dusă la extrem! Un șofer s-a trezit cu mașina mânjită cu fecale umane FOTORăzbunare extremă la Iași, unde un șofer care și-a lăsat autoturismul parcat neregulamentar s-a trezit cu parbrizul plin de fecale umane.

Potrivit relatării şoferului Dan Pârţac, scena halucinantă a avut loc în cartierul în cartierul ieşean Zimbru. Într-o postare pe un grup de Facebook, ieşeanul cere ajutorul locatarilor care ar fi putut fi martori la incident, pentru a putea identifica autorul, scrie adevarul.ro.

Ieri seara, am ajuns târziu acasă şi din cauza lipsei unui loc de parcare am lăsat maşina pe mijlocul unei parcări, dar fără să încurc pe nimeni, plus numărul de telefon în parbriz în caz de ceva. Bineînţeles, unii rezidenţi ce locuiesc aici de 40+ ani au fost deranjaţi de prezenţa unei masini «străine» şi s-au hotărât să-mi lase un cadou (da, este c****t)”, a povestit Dan Pârţac, proprietarul maşinii, pe rețeaua de socializare.

Acesta a mai subliniat că „niciun om normal care se duce la serviciu nu ar sta să-şi facă nevoile într-o punga, iar apoi să o întindă pe maşini.

 

 

Comentarii Facebook