Vineri 3 Februarie

Radu Mazăre are plângere penală pentru votul cu fetele în bikini

 

Radu Mazăre, primarul Constanţei, s-a ales cu o plângere penală pentru că s-a prezentat la vot cu fotomodelele de la Fashion TV, în bikini. 

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţeane Constanţa a PDL, Gigi Chiru, a înaintat o plângere penală la Inspectoratului Judeţean de Poliţie împotriva primarului Radu Mazăre, acuzându-l că le-a obligat pe fotomodelele de la Fashion TV, cu care s-a afişat duminică la o secţie de votare din Mamaia, să voteze, scrie Agerpres.
  
Hai, fetele, alinierea si la vot!”, le-a spus primarul, conform Mediafax.

Datoria mea este să am grijă de turişti şi de turiste, fie că e vorba de distracţie, fie că vorbim de vot, ca atare sunt la datorie”, a mai afirmat Mazare.

"În cursul zilei de 29 iulie, la ora 12.00, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a prezentat însoţit de aproximativ 25 de foto-modele ale unei agenţii de profil, la Secţia de votare nr. 204, organizată în zona Cazino din staţiunea Mamaia. Cu această ocazie, Radu Mazăre a făcut o serie de declaraţii de presă, din al căror conţinut rezulta faptul că participarea la vot a persoanelor anterior menţionate se realizează exclusiv urmare iniţiativei acestuia, sub forma impunerii prezenţei la vot, rezultând astfel lipsa liberului exerciţiu al dreptului la vot.

Apreciem că, din analiza conţinutului declaraţiilor lui Radu Ştefan Mazăre, rezultă faptul că, participarea persoanelor mai sus menţionate la vot s-a realizat în contextul presiunii exercitate de către primar, care, în scopul determinării exercitării dreptului la vot al acestor persoane, a înţeles între altele să reţină cărţile de identitate ale acestora. Faţă de aspectele anterior expuse, solicităm efectuarea de cer   cetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a făptuitorului, Radu Ştefan Mazăre, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi sancţionare de disp. art. 52 alin. 1 din legea nr. 3/2000", se arată în plângerea depusă de Chiru, cu antetul PDL Constanţa, informează Antena 3.

Comentarii Facebook