Vineri 3 Februarie

7 reguli de bază pentru a STOPA căderea părului

 

Majoritatea bărbaţilor se confruntă cu o cădere masivă a părului o dată cu trecerea timpului, scrie sfatulparintilor. De regulă, cauza este genetică, însă mai sunt şi excepţii.

Iata 7 reguli de baza care dau rezultate si care ne pot ajuta sa ne ingrijim mult mai bine parul, evitand caderea lui masiva:

Evitati sampoanele cu un puternic continut de sapun sau detergent. Sapunul usuca si nu face bine. Cumparati un sampon fara continut de sapun, care sa curete bland parul, fara sa-l agreseze.

Cumparati sampoane naturale, din magazinele de specialitate. Macar pentru o perioada, uitati de produsele comerciale a caror reclame si promisiuni ne fac sa visam la un par des si sanatos. Mergeti la un Plafar si alegeti un produs pe baza de petrol sau plante, 100% natural.

Consultati un specialist care va poate indruma sa alegeti un tratament potrivit tipului dumneavoastra de par, in functie de cat de avansata este calvitia. Exista o multitudine de tratamente care pot da rezultate in anumite cazuri, dar in cazul dumneavoastra, nu. Din acest motiv este bine sa nu decideti singur la care dintre ele sa va opriti. Tot el poate indica un supliment de vitamine B, deseori responsabile de sanatatea parului. O analiza de sange poate arata daca suferiti de o deficienta de B-uri din corp.

 

Vezi mai multe AICI

Comentarii Facebook