Protestatar: De ce mulți jandarmi aveau numerele de identificare de pe casti ascunse cu banda neagra? - FOTO

 

Într-o imagine în care apar doi jandarmi se vede cum aceștia și-au acoperit numerele de identificare de pe cască. 

 

Tema pentru Parchetul Militar daca doresc sa isi faca treaba pe bune. DE CE multi jandarmi, in special cei violenti, aveau numerele de identificare de pe casti ascunse cu banda neagra?”, se întreabă Sandu Matei.



 

Şeful Parchetului Militar, procurorul Ionel Corbu, afirma marți, 14 august, că jandarmii pot fi identificați după numărul de pe cască. ”Există modallităţi specifice de identificare, ei au un număr de identificare pe cască şi am remarcat acest lucru, cunoaştem acest lucru şi evident că mai devreme sau mai târziu îi vom identifica” a spus Corbu.

 

Şeful Parchetului Militar a spus că vor fi trași la răspundere acei jandarmi care au încălcat ghidul elaborat de Jandarmerie pentru intervenţii. ”Vreau să transmit, ieri am aflat în mod ocazional, că jandarmii, parte din jandarmi, sunt timoraţi de aceste demersuri judiciare care se efectuează. Vreau să asigur orice cetăţean de bună credinţă că acei jandarmi care au acţionat conform prevederilor legale nu se vor afla sub incidenţă acuzaţională. Doar aceia care şi-au depăşit cadrul procedural, care au încălcat acel ghid emis de instituia domniilor lor”, a mai spus procurorul. 

 

Interesant este că Jandarmeria nu s-a grăbit să furnizeze informațiile cerute de procurori.

Comentarii Facebook